MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

TELOS, O BIBLIOTECA VIE







PARTEA  A III - A

Mesaje de la diferite fiinte

Atunci cand sunteti intr-o stare
de incredere totala,
universul raspunde
si imediat incepe sa va dea ce va trebuie.
Am spus “incredere totala”
Nu un amestec de incredere si frica.
           Adama






CAPITOLUL 14 -

Constiinta care functioneaza pe "pilot automat" NU se indreapta spre usa inaltarii.

Salutari, dragii mei!
 Eu sunt El Morya, paznicul centrului Vointei lui Dumnezeu de pe aceasta planeta. Din resedinta noastra din interiorul Muntelui Shasta, eu impreuna cu Adama dorim sa va aducem un mesaj de iubire. Mesajul nostru reprezinta, un alt apel de trezire, dragilor, deoarece stim ca timpul se accelereaza pentru voi toti.

 In ultimul sau mesaj, Adama a mentionat o anumita stare de constiinta sau de atitudine, in care atat de multe suflete pretioase de pe Pamant isi traiesc vietile pe "pilot automat" - o stare de somnolenta spirituala. In aceasta stare, personalitatile lor nu doresc sa-si creeze constient realitatea viitoare si isi traiesc vietiile cu "intentia neclintita" care urmeaza ordinele sufletelor lor.

 Datorita faptului ca va iubim atat de mult, marea noastra doriinta este de a va intampina la intrarea in cea de-a cincea dimensiune, prin anul 2012. Pe masura ce deschidem larg poarta si va intampinam cu covorul de aur, va fi o incantare pentru noi sa va uram bun venit pe taramurile Luminii si ale Iubirii. Ce zi minunata si fericita va fi aceasta pentru noi si pentru acei oameni care vor pasi pragul acestei Usi! Ce intalnire fericita va fi pentru toti! Se pregateste o mare sarbatoare, vor curge multe lacrimi in acea zi mareata; dar de data aceasta, dragii mei, vor fi lacrimi de bucurie pura si extaz.

 Puteti sa va imaginati, fie chiar si pentru o clipa, bucuria pe care o veti simti atunci cand va veti afla, in mod constient, in corpul vostru nemuritor, fata in fata cu cei dragi de care v-ati despartit pe Pamant in timpul vietii. Va veti intalni cu cei pe care i-ati iubit mult in viata voastra actuala. De asemenea, va veti regasi cu cei pe care poate ca in aceste momente nu vi-i amintiti, dar care sunt suflete de care ati fost apropiati si pe care i-ati iubit la fel de mult, in vietile trecute. Acestia sunt cei pe care-i cunoasteti de milenii; prietenii vostri eterni, alaturi de care v-ati intrupat iar si iar, precum si alti membri ai familiei voastre de suflet, care va iubesc atat de profund.

 Pe masura ce va transmitem aceste informatii, simtim deja bucuria si entuziasmul pe care le va aduce aceasta zi minunata. Cei dragi voua asteapta cu multa nerabdare sa va imbratiseze din nou. Ei vor fi langa “Usa”, imbracati in vesminte de Lumina si Maretie, asteptand sa va ia in brate imediat ce ati intrat.

 In timp ce prietena noastra, Aurelia, primeste aceste cuvinte de la noi, pe obraji ii curg lacrimi, la gandul reunirii de peste cativa ani cu sufletele de Lumina care i-au fost parintii din viata actuala si cu alti membri ai familiei sale care au realizat tranzitia in “partea cealalta”, in timpul copilariei ei. Pe masura ce scrie si isi sterge lacrimile, ei sunt, de asemenea, prezenti langa ea in spirit, prinvind-o si trimitandu-i dragostea lor, asteptand cu nerabdare ziua Marii Reuniuni. Acea zi va fi atat de minunata, incat intreaga Creatie o va urmari. Va repet: cea mai mare dorinta a ierarhiei spirituale a acestei planete si a Dumnezeului Mama/Tata este sa va vada pe toti ajungand la aceasta poarta sacra si pasind dincolo de ea.

 Dragii mei, in marea noastra iubire pentru voi, noi, cei din ierarhia spirituala, dorim sa va reamintim, iarasi si iarasi, ca exista un “cod de intrare”, necesar pentru a intra in cea de-a cincea dimensiune. S-ar putea sa existe multe glume in lumea voastra despre “Sf. Petru”, care sta la poarta raiului si hotaraste cui i se va permite sau nu intrarea in Rai. Ei bine, prieteni, aceasta gluma de pe Pamant nu prea e hazlie aici. Exista mai mult adevar in ea, decat ati putea crede.

 Spun acest lucru, deoarece exista o poarta sau o intrare la care cineva  trebuie sa aiba dreptul de a fi admis. Eu, El Morya, am fost intrupat ca discipolul Petru pe vremea lui Iisus. In prezent am devenit Chohan si Paznic al primei raze a Voiei lui Dumnezeu pentru oamenii de pe Pamant. Asta inseamna ca EU SUNT, de asemenea, si paznicul acestei porti.

 Voia lui Dumnezeu, dragii mei, este prima poarta prin care cineva trebuie sa treaca, pentru a avansa in directia corecta pe calea spirituala. Daca nu sunteti pregatiti sa va predati egoul si personalitatile voastre umane, Voiei lui Dumnezeu, pentru a fi purificate si transformate in Divin, atunci nu mai aveti o alta cale spirituala adevarata pe care sa mergeti. Voia Divina reprezinta prima poarta. Mai sunt alte sase prin care trebuie sa aveti dreptul sa treceti, pana cand veti putea ajunge la usa celei de-a cincea dimensiuni, pentru inaltarea voastra planetara.

 Pentru a trece prin aceasta poarta, va recomand sa asistati, in timpul noptii, la cursurile mele referitoare la Planurile Interioare (in timp ce corpul vostru doarme) sau la cele tinute de colaboratorii mei de la clasa Voia lui Dumnezeu, care s-au oferit voluntari pentru a ma ajuta in aceasta perioada. Trebuie sa reusiti la testele pe care vi le dau in stare de veghe, inainte de a putea avansa spre urmatoarea poarta. Multi dintre voi, cei care cititi acest mesaj, au trecut deja de prima poarta in aceasta viata, sau in trecut – iar unii au trecut si prin alte porti. Deplangem faptul ca exista inca un numar mare de oameni care isi mai traiesc inca vietile pe “pilot automat”. Ei nu stiu ce fac, de ce sunt intrupati pe Pamant – si nici nu doresc sa afle.

Traiesc de la o zi la alta, fara nici o directie constienta; mintile si inimile lor sunt imprastiate in cele patru zari, urmand calea minimei rezistente si a somnolentei spirituale.

 In pragul unei asemenea eveniment maret, pe care omenirea il asteapta si il doreste de sute de mii de ani, mai sunt inca suflete iubite ale omenirii care nu s-au prezentat inca pentru a cere sfaturi la intrarea pe poarta de care eu raspund. Impreuna cu colegul meu, Adama, ne-am unit pentru a vedea daca putem sa va mai dam inca un apel “de trezire”. Timpul este din ce in ce mai scurt, astfel incat, daca nu ati trecut inca de poarta Voiei lui Dumnezeu, vrem sa va facem cunoscut ca inca mai puteti sa recuperati si sa treceti prin toate portile “la timp”, daca va hotarati sa o faceti.

 Nu mai este timp pentru amanari. Trebuie sa va treziti acum si sa incepeti sa aplicati foarte sarguincios legile spirituale, in toate aspectele vietii voastre – traind dupa conceptele Iubirii, in fiecare zi. Eliberati-va de toate temerile si ideile voastre preconcepute despre Dumnezeu. Fiti dispusi sa imbratisati Adevarul pe care l-ati evitat. Deveniti Dumnezeul care sunteti chiar in aceste clipe, devenind Iubirea in actiune in tot ceea ce ganditi, spuneti sau faceti. Iubirea este singura scurtatura pe care puteti merge in procesul vostru de inaltare. Ea este cea mai mare cheie; iubirea de Sine, iubire de Dumnezeu si iubire pentru intreaga familie a Pamantului, toate taramurile, inclusiv cel animal. Iubiti si respectati tot ceea ce respira Viata Creatorului.

Eliberati-va de judecati si adoptati calea non-agresiunii. Cu suficienta Iubire in inima voastra, puteti trece prin toate portile spre usa inaltarii si sa o faceti la timp. 
Fiti siguri ca acest lucru nu se va intampla pentru cei care-si traiesc viata pe “pilot automat”. 
Toti cei care vor ajunge la usa inaltarii vor trebui sa treaca testele celor sapte initieri, necesare pentru a intra in posesia codurilor de acces si pentru a avea dreptul la inaltare planetara. 
Fiecare dintre aceste sapte initieri are tot atatea niveluri de testare. Inainte era nevoie de cateva vieti de aplicare sustinuta a legilor spirituale, pentru a putea trece prin una sau mai multe dintre aceste initieri.

 In acest moment absolut unic din istoria Pamantului, exista o dispensa fara precedent prin care fiecare suflet, prin munca serioasa si asidua, poate sa le treaca in cativa ani. Eu, El Morya, voi fi aici, ca “Sf. Petru” cu care sunteti familiarizati, impreuna cu restul ierarhiei spirituale a acestei planete si cu cei dragi voua, pentru a va intampina cu urarea de: “Bine ati revenit acasa!”
Eu sunt prietenul vostru etern, El Morya.






 Este o placere si o onoare pentru mine sa transmit un mesaj pentru cei care vor citi informatiile ce vin din Telos. Vreau sa stiti ca imi sunteti dragi. Aceste informatii sunt foarte importante si vin la timpul potrivit – si as dori sa va sugerez sa le introduceti foarte adanc in inima si constiinta. Ele va vor ajuta foarte mult pentru a va largi constienta si capacitatea de a percepe dimensiunile superioare.

 Acest material va ofera o idee despre cum s-a intentionat, initial, ca viata sa fie exprimata pe aceasta planeta. De asemenea, va prezinta o scurta privire asupra directiei in care merge Pamantul, legat de viitorul omenirii. Ceea ce se afla in fata omenirii este atat de minunat, incat, pur si simplu, nu poate fi descris intr-o carte. De asemenea, in acest moment nu poate fi dezvaluit intregul plan. Cartile din Telos va ofera ideile de inceput despre minunile care va asteapta, atunci cand va veti deschide spre o constiinta mai inalta si spre divinitatea voastra.

De asemenea, este important ca aceste informatii sa fie transmise tuturor acelora care sunt deschisi spre ea. Aceasta este o parte din sarcina pe care o aveti, prieteni dragi.

 A venit momentul sa reinviem constiinta lemuriana si sa o facem din nou cunoscuta la suprafata acestei planete. Ea reprezinta constiinta “Energiei Sursa a Creatorului vostru” si nu este nimic altceva decat reintoarcerea constiintei Christice in aplicarea sa cea mai practica, pentru ca toti sa o poata adopta. Noua Lemurie nu este doar un loc in care sa te duci; este, in primul rand, o stare de a fi, de perfectiune, de stare Christica si de Divinitate manifestata in vibratia celei de-a cincea dimensiuni, pastrand un nivel luminos si perfectionat de materialitate.

  • Momentul pe care l-ati asteptat atat de mult este, acum, foarte aproape!

 Toate civilizatiile superioare de pe aceasta planeta si cei de dincolo de ea muncesc in prezent impreuna, in mod sustinut, pentru a ajuta la inaltarea Mamei voastre Pamant si a omenirii.

 A sosit, asadar, clipa pe care ati asteptat-o atat de mult – atat de multe intrupari. Va sugerez ca, atunci cand veti trece prin toate schimbarile si prin purificarea planetei, sa ramaneti centrati in inima voastra si concentrati pe prezenta voastra Divina. “Noua Lume” care ati sperat sa vina – transformata conform dorintelor voastre – este pe cale sa se manifeste. Va garantez ca nu aveti de ce sa va fie teama. Creatorul vostru isi ia planeta inapoi de sub influenta energiilor de dusmanie si ura, iar in curand vibratia pacii si a iubirii va stapani din nou.

Toate Taramurile Luminii isi ofera ajutorul in cadrul procesului vostru de transformare si de tranzitie in noua lume.

 Ceea ce se intampla in acest moment pe planeta voastra este atat de extraordinar, incat intregul Univers si multe alte universuri va urmaresc, ceea ce este pe cale a se intampla nu are precedent in nici un alt sistem de lumi, sistem solar sau galaxie, de nicaieri. Transformarea pe care urmeaza sa o traiti este caracteristica doar acestei planete. Ati devenit, minunatilor, “vitrina de prezentare a acestui univers”. Exista milioane si milioane de nave spatiale, cu echipaje numeroase care va urmaresc zi de zi si care va trimit iubirea si sprijinul lor.

 Cel mai important este sa renuntati la toate atasamentele voastre fata de starea de lucruri din trecut si la ideile proprii despre cum ar trebui sa fie. De asemenea, renuntati la vechile voastre sisteme de credinta si structuri. Viata, asa cum o stiti in acest moment, este pe cale sa se schimbe, in mod hotarat, in bine. Purificarea planetei voastre va deschide calea pentru transformarea ce vine. Nu mai este un eveniment pe care sa-l asteptati sa se petreaca in viitor, prieteni. Acum este momentul!

Aceia dintre voi care aleg sa ignore sau sa nege informatiile primite, nu vor mai putea face acest lucru mult timp.

 O energie mai intensa, destinata sa aduca starea Christica acestei planete, a inceput sa se reverse pe Pamant, in jurul datei de 1 mai 2002. Aceasta energie bombardeaza in prezent Pamantul, zi si noapte, si va continua sa se accelereze si sa se intensifice, pana cand va veti afla adapostiti confortabil in beatitudinea celei de-a cincea dimensiuni. Daca nu sunteti interesati de accelerare si de schimbare, veti parasi, mai devreme sau mai tarziu, aceasta intrupare si va veti reincarna undeva intr-un alt loc mai potrivit cu alegerea voastra. In prezent, mai exista si alte planete tridimensionale foarte asemanatoare cu a voastra, dispuse sa va gazduiasca curentul de viata si sa va permita continuarea evolutiei in ritmul propriu. Nu sunteti obligati sa veniti; alegerea va apartine in totalitate. Trebuie sa stiti ca ciclul foarte lung destinat celei de-a treia dimensiuni se apropie de sfarsit. Mama voastra Pamant a ales sa termine scoala si sa primeasca coroana inaltarii sale. Aceasta inseamna ca, foarte curand, va gazdui pe corpul ei doar o civilizatie iluminata.

 De asemenea, mai sunt cei care, din diferite motive, nu vor fi pregatiti sa se inalte in aceasta viata, dar vor avea dreptul in urmatoarea intrupare. Este vorba de sufletele care se vor reincarna in lumea noua, pentru a-si incheia evolutia si a se eleva data viitoare. Aceste suflete dragi vor deveni copiii generatiei viitoare.

Dupa cum am mentionat, eu sunt unul dintre Pazitorii portii catre cea de-a cincea dimensiune.
Capitularea voastra in fata “Vointei Divine” va va usura semnificativ calatoria si va va aduce mai multa gratie Divina.

 Dorinta mea este de a va intampina aici personal, atunci cand va sosi vremea. Imi reinnoiesc invitatia prin care va indemn sa veniti la Muntele Shasta in corpul vostru eteric, in timpul noptii, pentru a participa la cursurile noastre. Scopul lor este de a va pregati constiinta pentru “marea transformare”.

 Fratia de Lumina a Muntelui Shasta si Fratia de Lumina a lemurienilor, precum si multe alte Fiinte de Lumina s-au unit pentru a ajuta omenirea in procesul ei de inaltare. Multi dintre noi sunt pregatiti si dispusi sa va sfatuiasca si sa lucreze cu voi – cu fiecare, personal. Singura taxa pe care o percepem este dorinta voastra de a capata o mai mare intelegere in ceea ce priveste calea voastra de evolutie si de a renunta la ego-ul vostru uman, in fata Maretului vostru Sine Divin.

Mergeti odata cu fluxul de manifestari care vi se vor prezenta pentru transformarea si inaltarea voastra.
Eu sunt El Morya si va ofer in prezent serviciile prin Inima mea de Diamant a Voiei lui Dumnezeu.





CAPITOLUL 15 –


 Noi suntem “Gigantii”, *arborele Sequoia (lat. Sequoia sempervirens) urmasii unei foarte vechi civilizatii pe care cei mai multi dintre voi au uitat-o de mult.

 Mileniile au venit si au plecat si noi suntem inca aici, intr-un numar in continua descrestere, la bunul plac al exploatatorilor forestieri lacomi, a caror unica grija fata de noi este valoarea in bani pe care o pot capata de pe urma reducerii populatiei noastre, zi dupa zi.

 Ca o specie a Inteligentei Device colective, prezenta noastra a binecuvantat aceasta planeta milioane de ani, inca de pe vremea Taramului magic a lui Pan. De milioane de ani, oamenii acestei planete ne-au venerat si respectat atat pentru frumusetea si intelepciunea noastra, cat si pentru puternica senzatie de pace si armonie pe care o radiem pana departe de locul unde traim.

 Cei care au capacitatea de a comunica si interactiona cu noi in mod constient ne primesc darurile si cunostintele pe care le posedam. Chiar daca cei mai multi dintre voi nu stiu, avem multe cunostinte si destula intelepciune pe care sa vi le impartasim. Intr-o zi, va veti trezi in aceasta realitate si va veti dori sa fi fost mai constienti de cine suntem si de contributia noastra importanta pe planeta pe care traiti.

Am trait si ne-am dezvoltat pe stravechiul continent Lemuria, la mare departare de acest mal vestic.

 Odata, Spiritul ca si forma noastra fizica era raspandita aproape peste tot pe aceasta planeta. Acum suntem singurii supravietuitori de la suprafata acestei planete care au mai ramas din maretia si frumusetea ei de odinioara. Noi suntem istoricii si legatura voastra cu stramosii, cu radacinile voastre si cu voi, cei din civilizatia lemuriana si chiar de mai demult. Oamenii s-au plans, iar si iar, ca Lemuria a fost pierduta fara urma. Va putem spune ca suntem aici, fara sa fim “recunoscuti”. Noi suntem Cei care au supravietuit cataclismelor care au avut loc in urma cu douasprezece mii de ani si am ramas pe Coasta Pacificului in folosul vostru. De ce nu ne-ati recunoscut? De ce nu apreciati marele serviciu pe care noi, ca specie, il oferim planetei voastre de atat de mult timp si pe care continuam sa vi-l facem si azi, in pofida distrugerii gradate si constante a specie noastre, de catre civilizatia voastra actuala inconstienta?

 In milioanele de ani in care am fost in slujba acestei planete, nici o civilizatie nu a inceput vreodata sa ne elimine atat de crud si fara inima, asa cum a facut poporul American in secolul al XX-lea. Suntem dezradacinati sistematic de mana gigantilor industriali, cu sprijinul total al guvernelor voastre. Acestea gestioneaza castigul pe termen lung al intregului, nu doar beneficiile pe termen scurt ale exploatatorilor. De dragul catorva dolari ce vin in mainile celor putini, va eliminati mostenirea straveche si distrugeti Fiintele care va protejeaza.

Ceea ce faceti, ca o analogie, poate fi comparat cu acei caini care musca mana celui care-I hraneste si ii iubeste.
Foarte putini s-ar gandi vreodata sa ne distruga in modul in care se procedeaza astazi in aceasta taradeoarece ar considera ca este o crima si o violare a uneia dintre cele mai pretioase comori ale Pamantului.

 Intotdeauna, in toate regiunile si epocile, am fost onorati si iubiti pentru toate darurile Pamantului pe care puteam sa le distribuim, cu larghete, tuturor. Coasta de vest a Statelor Unite este tot ce a ramas din ultimele comori ale stravechii Lemurii si, pana in urma cu aproximativ saizeci de mii de ani, mii si mii de pogoane acoperite de copaci Redwood binecuvantau Coasta de Vest a acestei tari. In prezent au mai ramas doar cateva mici fasii, ici si colo, pentru “impresie”.

 In constientul vostru, sunteti atat de departe de adevarata frumusete si de adevaratele valori, incat prea putini dintre voi au observat acest lucru. Unde va sunt valorile?

Intreaga frumusete a trecutului este aproape pierduta din cauza unei senzatii de “progres”, fiind inlocuita de multa uratenie.

 Desi cei mai multi dintre noi, ca specie, au fost distrusi de noua voastra tehnologie si din cauza inconstientei si a lipsei voastre de respect fata de comorile acestui Pamant, Spiritul nostru continua sa traiasca. De fiecare data cand unul dintre noi cade sub taisul fierastraielor mecanice ale muncitorilor forestieri, Spiritul copacului aflat pe moarte trece intr-o alta dimensiune, pentru a se intrupa acolo unde suntem iubiti, respectati si apreciati. Specia noastra, ca Inteligenta Devica colectiva, mai traieste si in multe dimensiuni superioare de pe aceasta planeta si de pe altele, unde prosperam – iar locuitorii apreciaza prezenta si darurile noastre. Traim in numar mare in interiorul Pamantului si in orasele subterane ale acestei planete, unde binecuvantam vietile fiintelor iubitoare si intelepte care locuiesc in acele locuri minunate.

 Aveti atat de multe de invatat, dragi prieteni, despre “ adevaratele valori” ale Vietii! Daca vi se par aspre cuvintele noastre, luati-le ca pe un apel de trezire, o chemare la compasiune pentru toate celelalte forme de Viata de pe aceasta planeta, care sunt tratate la fel de sever de catre omenire ca si noi. In final, atunci cand veti atinge un nivel de evolutie suficient de inalt pentru a intelege Legile Eterne ale Unitatii cu tot ceea ce este viu, veti sti ca iubirea si compasiunea pe care o acordati altuia, sub orice forma ar fi acesta, este si in avantajul vostru. Deoarece distrugeti Pamantul si multele Lui taramuri, aceste energii se vor reintoarce, in cele din urma, la voi. In intruparile voastre ulterioare, veti deveni beneficiarii propriilor actiuni distructive.

Aceasta este o lege cosmica – si nu poate fi altfel. Legile imuabile care guverneaza acest univers si intreaga Creatie trebuie aplicate intotdeauna.

 In toate societatile evoluate, nimeni nu ne taie corpurile, care au forma arborilor gigantici, pentru uzul sau personal (sau profit) pana cand intruparea noastra sub aceasta forma nu se incheie si Spiritul nu o paraseste. Doar atunci lemnul taiat cu mare respect si pricepere si folosit in diferite scopuri. Lemnul minunat pe care-l oferim este, la randul sau, unul dintre multele daruri venite din partea Spiritului nostru, cu care inzestram aceasta planeta. Scopul nostru nu este acela de a fi monopolul catorva profitori si de a fi vanduti de firmele industriale multimilionare, care nu au nici un strop de iubire si nici o legatura cu Natura si Evolutia Devica. Noi apartinem tuturor si nici un grup sau individ nu are vreun drept de “posesiune” sau de “folosinta” asupra noastra, dupa bunul lui plac.

Administrarea terenului si a animalelor reprezinta initieri majore in cadrul procesului de evolutie pe Calea Vietii.

 Nici unul dintre voi nu poate avea vreodata pretentia de a detine, in mod real, o bucata de pamant. Conform “Drepturilor Divine”, intregul teren apartine corpului Mamei voastre Pamant. Ea este stapana. Daca apreciati ca aveti drepturi de proprietate asupra unui teren, sunteti cel mult administratorii temporari ai acestuia. De asemenea, aveti o responsabilitate deplina fata de Consiliile Superioare pentru ceea ce faceti cu acea bucata de pamant. In toate societatile evoluate, datorita faptului ca lemnul este folosit in mod judicios si cu intelepciune, el este suficient pentru toata lumea, iar nevoile sunt acoperite fara rationalizare sau economie.

 Ati observat vreodata diferenta dintre uraganele si tornadele ce au loc pe coasta de vest si cele de pe coasta de est? V-ati intrebat vreodata de ce pe coasta de vest se inregistreaza mai putine cataclisme intr-un an, decat pe cea de est? dorim sa va spunem ca, in fiecare an, coasta de vest este protejata de foarte multe calamitati potentiale, datorita “Prezentei Noastre”. Nu suntem “doar copaci”, asa cum ati fost obisnuiti sa credeti, in lipsa voastra de constiinta spirituala; noi suntem mult mai mult decat atat. Forma specifica de copac pe care o avem este doar o carapace exterioara, care gazduieste Marele nostru Spirit. Desi Spiritul nostru este intrupat sub forma unor copaci giganti, Spiritul colectiv este vast, puternic, atotcuprinzator si intelept – mult peste intelegerea voastra limitata si nivelul de evolutie al constiintei din prezent.

  • Noi, Arborii Redwood, suntem marii Paznici si Deva ai Coastei de Vest.

 Datorita prezentei noastre aici, a iubirii si marilor noastre puteri de protectie, aceasta tara a fost pazita de multe calamitati naturale. Va rugam sa retineti ca dezastrele naturale reprezinta intotdeauna dezechilibre energetice, ce sunt inregistrate in retelele de energie ale Pamantului, provocate de vortexurile de energii discordante create si acumulate de catre omenire, prin proasta utilizare a fortelor creatoare, de gandirea negativa si lipsa de calitate a Iubirii oamenilor fata de semenii lor si fata de toate celelalte Forme de Viata.

 Noi cream armonia in Natura, acolo unde traim – iar influenta noastra este foarte extinsa. De-a lungul secolelor, am reusit sa absorbim in corpurile noastre gigantice o mare parte din energiile voastre discordante, pazind astfel emisfera vestica de consecintele multor dezastre naturale.

 Atunci cand eram intr-un numar mai mare in apropierea coastei de vest, aveam o eficienta mai ridicata in inlaturarea posibilelor evenimente nefericite si a cataclismelor de pe coasta Oceanului Pacific, sau din alta parte.

 In prezent, numarul nostru fiind redus in mod drastic – lucru ce continua sa se intample zilnic, fara nici o consideratie fata de rolul nostru in aceasta zona a tarii si fara a primi nici o recunostinta pentru protectia deosebita pe care am oferit-o atata timp – sa stiti ca protectia noastra a fost redusa proportional.
 Acesta este avertismentul nostru.

Numarul nostru a fost redus pana in punctul in care ne este din ce in ce mai dificil sa continuam sa protejam Coasta de Vest, asa cum am facut pana acum – protectie de care veti avea mult mai multa nevoie in viitorul foarte apropiat.

 Am dori sa adaugam ca distrugandu-ne continuu, zi dupa zi, asa cum se intampla de cateva decenii incoace, va expuneti malurile, partea de vest a Statelor Unite si locuitorii din zona, la un mare pericol din cauza dezastrelor provocate de cataclisme.

Sunteti nepasatori, nu va ganditi prea mult la acest aspect si ii distrugeti zilnic pe paznicii care v-au protejat pe voi, malurile si pamantul vostru, timp de eoni.

 Odata cu disparitia noastra provocata de topoarele si fierastraiele celor care vad in noi doar simbolul dolarilor, nu mai revenim in aceasta dimensiune. Plecam in alta parte, ca sa continuam sa ne punem in slujba vietii, pentru a binecuvanta si transmite mai departe obiectivele noastre. Ceilalti ne vom alatura celor disparuti dintre noi – milioane de exemplare din specia noastra. Avem suflete nemuritoare, exact ca si voi.

 Moartea corpurilor noastre va deveni “o mare pierdere” pentru aceasta tara – dupa cum va veti da seama curand – si o irosire pentru dimensiunea a treia a acestei planete. Daca nu putem face ceea ce trebuie sa facem aici, in continuare, ne vom duce spre alte locuri mai bune, unde domnesc iubirea, lumina si respectul si unde vom fi apreciati.

 Suntem recunoscatori Aureliei Louise pentru bunavointa de a asculta chemarea noastra, cu toata inima si tot sufletul ei pentru ca a consemnat mesajul urgent pe care de multa vreme dorim sa-l transmitem omenirii, pana ce nu va fi prea tarziu.

 V-am ocrotit cu protectia, iubirea, intelepciunea, pacea, armonia, frumusetea, lemnul si oxigenul nostru; v-am impodobit peisajul timp de milioane de ani, in fiecare dintre multele voastre reincarnari. Ne cunoasteti, la fel cum va cunoastem si noi. Din cauza caderii voastre pana la un nivel atat de redus de constiinta, v-ati uitat radacinile si originea, asa cum i-ati uitat si pe unii dintre cei mai buni prieteni ai vostri.

 Voi nu mai recunoasteti Pamantul ca fiind Mama voastra – o extraordinara Fiinta Celesta, Vie, de cel mai inalt grad si inteligenta; o Fiinta care este iubita, pretuita si respectata de toate planetele acestui sistem solar, de multe galaxii ale acestui univers si de toate celelalte universuri situate la mare departare de acesta. Ea este Aceea care v-a sprijinit evolutia cu foarte multa iubire, abundenta si grija, timp de eoni, complet neconditionat, indiferent de ce i-ati facut trupului Ei.

 Ea v-a lasat de nenumarate ori sa deteriorati, sa otraviti si sa distrugeti bucati din corpul Ei, pentru a va ajuta in inaintarea pe calea voastra de evolutie. Ati saracit-o de resurse, i-ati secat sangele reprezentat de petrolul din interiorul corpului Sau, i-ati omorat si mutilat copiii.

 Multi dintre voi distrug, in mod necugetat, mari portiuni de teren care sunt habitatul multor regate pe care Ea le mai gazduieste pe aceasta planeta – in afara de omenirea aflata in curs de evolutie. Ati fost brutali fata de copiii Ei inocenti din regatul animalelor si, totodata, rai unul cu celalalt. Ea considera ca toate fiintele din toate regatele sunt copiii Ei, indiferent de forma lor.

 Ea va iubeste pe toti in mod egal. Ati uitat ca toate regatele aflate intr-un proces de evolutie pe aceasta planeta – stiute sau nestiute de voi – au drepturi egale de a trai aici, indiferent de forma pe care o au.

Omenirea nu a primit niciodata drept de stapanire pe aceasta planeta pentru a abuza si distruge alte regate, inclusiv pe noi.

 Dreptul de stapanire pe care l-a primit omenirea a fost dat pentru a invata sa-si stapaneasca propria “natura inferioara”, pentru a se reintoarce la divinitatea si inocenta ei originara. Astazi va trimitem un S.O.S., prin intermediul Aureliei. Faceti tot ce puteti pentru a-i pastra pe cei care au mai ramas dintre noi. Clipa in care veti avea mai mult decat oricand nevoie de protectia noastra, se apropie cu repeziciune. Daca nu vom mai fi suficient de multi pentru a va oferi protectia de care veti avea nevoie in timpul schimbarilor de pe Pamant care se apropie, atunci va trebui sa indepartati consecintele creatiilor voastre karmice, fara sa aveti avantajul sporit al protectiei noastre.

Si atunci veti intelege! Ne veti chema in sufletul vostru – si va fi prea tarziu. Spiritul nostru va trai in alta parte, pe Taramurile Iubirii si Aprecierii.

 Darul prezentei noastre este, intr-adevar, un mare dar pentru o planeta – ceva ce unei planete ii este oferit doar o singura data. Dupa milioane de ani de existenta fizica aici, in numar mare, cu toate darurile si iubirea pe care le-am oferit Pamantului si locuitorilor lui si multe alte regate, noi am devenit o specie in curs de disparitie, doar din cauza nepasarii unei singure generatii!

Odata ce o planeta isi pierde privilegiul prezentei noastre prin abuz, noi nu mai revenim in acea dimensiune.

 Suntem Spiritul Arborilor Redwood; prietenii loiali care va iubesc si va pretuiesc de foarte mult timp. Suntem Giganţii Intelepti care au ocrotit si ingrijit toate civilizatiile de pe planeta voastra, inca de la inceput. Noi suntem Deva care detin o Mare Putere si Intelepciune si facem de asemenea parte din Echipa de Protectie a acestei planete. Noi suntem servitorii credinciosi ai binecuvantatei voastre Mame Pamant.






CAPITOLUL 16 –

Salutari prieteni!
 Unul dintre numele mele este Thomas si sunt un batran din Telos. Am venit sa locuiesc in interiorul muntelui, exact cu o zi inainte de distrugerea continentului nostru. Am fost fratele Aureliei, in timpul ultimei ei vieti in Lemuria; ea era mai mare decat mine cu cativa ani. Datorita pozitiei de conducere pe care o detinea la acea vreme, era foarte ocupata, dar pentru mine, fratele ei mai mic, isi facea intotdeauna timp, tratandu-ma cu iubire si bunatate; asa imi amintesc de ea. Este o mare placere sa am prilejul de a putea fi auzit astazi la suprafata Pamantului, sa va aduc energiile mele, cu multa iubire. Timpul petrecut de noi in Telos, in ultimii doisprezece mii de ani, a fost intr-adevar miraculos pe de o parte – iar, pe de alta parte, am resimtit si durerea separarii de rudele noastre care traiesc la suprafata. Ne pregatim cu multa speranta in inimile noastre ca, atunci cand va fi posibil, sa ne reunim cu voi intr-un mod mai palpabil. Dar trebuie sa intelegeti, prieteni, ca acest lucru nu se va intampla in frecventa celei de-a treia dimensiuni, asa cum o cunoasteti voi.

Va trebui sa ne intalnim la cel putin doua treimi din drumul catre cea de-a patra dimensiune.

 Misiunea noastra in Telos nu va fi indeplinita complet, pana cand nu ne vom uni din nou intr-o singura civilizatie. Toti batranii din Telos – care sunt, de fapt, cei care au comunicat in special cu voi – au detinut, intr-un moment sau altul, un loc in Consiliul Lemurian al Celor Doisprezece si in guvernul orasului nostru. Dar acum ne-am retras pentru a permite celor mai tineri sa ocupe aceste pozitii. Credem ca toti ar trebui sa aiba ocazia de a tine fraiele si de a trai experienta unui rol de conducere, sub indrumarea comitetului consultativ al batranilor.

 Majoritatea batranilor din Telos au familii al caror numar de membri s-a marit considerabil. Avem copii, nepoti, stranepoti si alte generatii ulterioare, care nu au fost niciodata fizic in dimensiunea voastra. Ei devin din ce in ce mai curiosi sa traiasca experienta vietii la suprafata. Desi cei mai multi dintre ei nu sunt inca insufletiti de dorinta de a trai la suprafata, acestia va respecta in mod real curajul de a va reincarna, iar si iar, in circumstante atat de dificile. Foarte multi dintre noi – in special cei mai tineri – de-abia asteapta ziua in care veti elimina toata violenta. Ei doresc, in inimile si mintea lor, sa vina pentru a va ajuta.

 In Telos, una dintre preocuparile mele este aceea de a avea in grija o biblioteca vasta, ce contine placi de cristal pe care este inregistrata intreaga istorie a societatilor lemuriene, de la inceput pana la sfarsit – cat si tot ceea ce s-a intamplat pe planeta si dincolo de ea, dupa distrugerea fizica a continentului nostru. Biblioteca contine si toate inregistrarile ”adevaratei” istorii a planetei noastre, despre care omenirea de la suprafata cunoaste foarte putin. Lucrez cu o echipa minunata – destul de numeroasa, intr-adevar – si, de catva timp, ne ocupam de realizarea unor duplicate in diferite limbi pentru toate inregistrarile noastre, pregatindu-ne astfel pentru momentul in care ele va vor fi accesibile, pentru a creste nivelul vostru de cunoastere reala si de intelepciune.

Acesta va fi momentul cand, dragii mei, veti putea afla istoria adevarata si minunata a planetei voastre, a Mamei Pamant si a multelor omeniri care au trait aici, din trecut si pana astazi.

 Istoria completa si exacta a planetei voastre nu a fost cunoscuta niciodata de nici unul dintre istoricii vostri din ultimii doisprezece mii de ani. Ceea ce credeti ca stiti este destul de limitat si reprezinta doar fragmente deformate ale istoriei reale. Nu veti putea accesa adevaratele inregistrari, pana cand acestea nu va vor fi puse la dispozitie. Multi dintre istoricii vostri au facut ce au putut pentru a consemna propriile perceptii despre trecutul Pamantului, dar nici unul dintre ei nu a fost suficient de iluminat pentru a intelege si discerne macar o parte semnificativa din acesta – cu atat mai putin, intregul spectru.

 Atunci cand vi se va permite o astfel de cercetare, veti putea accesa toate informatiile de acest gen. Deja zambiti, stiind ca veti fi cel putin surprinsi, uluiti si coplesiti peste masura. Inainte de disparitia Lemuriei, toate inregistrarile au fost duse in Telos, pentru a fi pastrate spre cunoasterea si intelepciunea generatiilor urmatoare. Noi avem o biblioteca vie, nu doar in folosul acestei planete, dar si pentru intreaga galaxie si intregul univers. Stiam ca putine inregistrari – sau poate nici una – vor supravietui pierderii celor doua continente principale si greutatile ce vor urma. Senzatia mea este ca, in urmatorii douazeci de ani, sau chiar mai devreme, duplicatele tuturor inregistrarilor noastre vor fi facute cunoscute celor de la suprafata, pentru a le consulta si a le studia cand veti dori. Din examinarea unor informatii atat de cuprinzatoare si de exacte veti capata multa intelepciune. De asemenea vi se va oferi si tehnologia necesara citirii placutelor de cristal. Vor exista seturi complete ale acestor inregistrari, care vor fi puse la dispozitia publicului, in multe parti ale planetei. Aceasta este o misiune uriasa pe care o organizam in folosul vostru. Munca noastra este un act de iubire si o realizam cu multa bucurie, pentru a va oferi mijloacele prin care sa puteti accesa istoria Pamantului, intr-un viitor nu prea indepartat. Va imbratisez cu multa iubire pe toate trei (Aurelia si alte doua doamne).

 Faceti intr-adevar, parte dintr-o fratie a femeilor din Telos, in planurile interioare. Va recunoastem ca atare. Vor mai fi multe femei aflate la suprafata, care vor fi atrase de acest material, si care fac si ele parte din aceasta fratie, fie ca sunt constiente de aceasta sau nu. Stiu ca ati fost deschise fata de Adama, Galatia, Celestia si fata de alti cativa pe care ii cunoasteti din Telos. Este randul meu sa ma prezint si va rog sa va deschideti si fata de mine. Sunt nerabdator si va doresc sa refac legatura cu voi toti, pentru a va ajuta sa va sporiti fericirea si cunoasterea. Pana la o noua revedere, va voi tine foarte aproape de inima mea.







 As dori sa inchei mesajele pe care vi le-am transmis , prin a va spune ca a fost o onoare si o mare placere ca, inca o data, sa putem fi auziti de cei de la suprafata, prin intermediul publicarii acestor informatii. De asemenea, as mai dori sa-mi exprim recunostinta fata de Aurelia Louise, pentru daruirea neobosita de care a dat dovada in indeplinirea acestei misiuni si pentru perspectiva ei in ceea ce priveste impactul pe care-l vor avea aceste lucrari asupra tuturor natiunilor de pe planeta – care vor fi extrem de binecuvantate de energiile noastre si de invataturile pe care le contin. Foarte multe suflete minunate de pretutindeni sunt pregatite pentru a-si deschide inimile in fata mostenirii lemuriene. Cartile noastre le vor aduce sufletelor amintirea de care au nevoie pentru o trezire ampla si profunda.

Preconizam ca invataturile noastre vor calatori in lung si-n lat pe intreg globul, pentru a ajunge la cei care sunt in legatura cu noi – si vor ajuta sute de mii de oameni, in calatoria lor spre libertate spirituala.

 As dori sa-i asigur pe toti cei care ne vor citi transmisiile, oriunde s-ar afla, ca le vom fi alaturi, trimitandu-le iubirea noastra si incurajandu-i sa-si deschida inima si constiinta in fata unor niveluri din ce in ce mai mari de cunoastere.

 Energia transmisa prin cuvinte si legatura dintre inimile noastre vor schimba pentru totdeauna perspectiva referitoare la experienta vietii voastre actuale. 

  • Intentia care sta la baza acestei carti este de a va arata cum este o civilizatie iluminata si pentru a va incuraja sa incepeti sa aplicati aceste principii cat de mult posibil, in viata cotidiana. 

 Pe masura ce o veti face, veti descoperi curand ca viata voastra se va desfasura cu mai multa usurinta si gratie Divina. Voi toti, impreuna cu noi, cei din Taramul Lumini, vom vindeca planeta. Conform legilor cosmice, ne vom imbina eforturile cu ale voastre. Curand, in cativa ani, multi dintre noi se vor afla printre voi intr-un mod mult mai palpabil decat acum, pentru a va arata cum sa puneti bazele unor minunate comunitati de Lumina si sa turnati fundatia pentru noua si permanenta epoca de aur pe aceasta planeta.

 Manifestarea noastra printre voi va constitui o experienta minunata pentru toti cei care ne asteapta sa revenim. Venirea noastra la “suprafata”, cand, impreuna cu voi vom forma o civilizatie unica, inseamna reuniunea pe care majoritatea dintre pamanteni o asteapta de mult.

 Va indemn pe toti sa pregatiti calea pentru reintoarcerea noastra. Noi suntem complet pregatiti sa venim printre voi, dar aceeasi disponibilitate trebuie sa existe si de partea cealalta. Asa cum se prezinta ea acum, lumea nu este pregatita pentru a ne primi energiile, in mod direct. Va cer tuturor, individual si colectiv, sa faceti tot ce puteti pentru a va pregati si apoi pentru a raspandi aceste cunostinte acelora din cercul vostru care sunt dispusi sa accepte aceasta posibilitate.

 Radiati iubire si cereti sa fiti inscrisi pe “lista” celor cu care vom lua prima oara contact. Nu conteaza unde locuiti, sau cat de departe; avem intotdeauna posibilitati de a contacta pe oricine am dori, de oriunde pe aceasta planeta, atunci cand va veni vremea. Cerintele pe care trebuie sa le indepliniti pentru a fi inscrisi pe “lista” tin, in primul rand de dorinta voastra. Apoi trebuie sa va deschideti constiinta pentru a recunoaste divinitatea din voi si sa va puneti in slujba sinelui si a omenirii, pentru a sprijini iesirea noastra la suprafata. De asemenea, retineti ca nu vom veni la voi, atata timp cat veti fi la actualul nivel de constiinta. Trebuie sa aveti vibratii mai inalte si sa ne percepeti in dimensiunea noastra – sau, cel putin, sa parcurgeti doua treimi din drum. Cu aceste cuvinte, toti cei din Telos mi se alatura pentru a va trimite binecuvantari de iubire, vindecare, abundenta, intelepciune si gratie divina. Trebuie sa stiti ca noi suntem ghizii care va pot oferi ajutor la fiecare pas. Este nevoie doar sa cereti si sa manifestati iubire si compasiune in inimile voastre.
Eu sunt fratele si prietenul vostru lemurian, Adama.



De Aurelia Louise Jones:


 In acest moment, din ce in ce mai multe persoane sustin ca primesc mesaje de la Adama. Tot felul de mesaje in numele lui Adama circula pe Internet. In unele cazuri, stiu ca sunt autentice, in altele, nu.

Nu sunt raspunzatoare de nici o informatie publicata de alte persoane in numele lui Adama si Ahnahmar; informatiile pot sau nu sa fie autentice.

 De cand au fost publicate cartile din Telos, volumul 1 si 2, in limba franceza, exista surprinzator de multe persoane care sustin, dintr-o data, ca au devenit un nou canal de transmisie pentru Adama si Ahnahmar. Sunt unii care pretind ca m-au inlocuit. Exista o multime de informatii de acest gen care circula pe Internet, in special sub forma grupajelor de stiri, publicate in urma lui Adama. Unele sunt dragute si par sa vina din inima, in timp ce altele sunt, pur si simplu, false, si nu concorda cu vibratiile lemuriene. Din nefericire, acest lucru este foarte derutant pentru toti cautatorii seriosi ai adevarului, ca si pentru cei care nu au ajuns inca la discernamantul necesar si capabili de a face distinctie intre ceea ce este autentic si ce nu.

 Adama primeste deseori intrebari de la persoane care doresc sa diferentieze informatiile publicate in numele lui. Oamenii vor sa stie in ce pot avea incredere si cum sa faca deosebirea dintre cele transmise de Adama si cele afirmate de diferite persoane sau de entitati de vibratii inferioare, ce pretind ca ar fi Adama.

 Nici pentru mine nu este usor sa discern care mesaj este autentic si care nu, sau sa judec intentiile altora - deoarece judecatile sunt intotdeauna capcane. Fiecare persoana trebuie sa-si exercite propriul descernamant, astfel incat sa castige grade in evolutia sa spirituala.





 Din diferite motive care trebuie sa va ramana necunoscute, as dori sa declar ca nu autorizez pe nimeni in afara de Aurelia Louise Jones sa transmita oficial mesajele mele cu intentia de a publica carti, sau pentru participarea la prezentari publice in numele meu. Daca aceasta permisiune ar fi oferita nediscriminatoriu, ar fi foarte dificil ca cei care nu au ajuns inca la nivelul de dezvoltare spirituala necesara, sa discearna care informatii sunt exacte si autentice si care nu.

Riscul ca invataturile noastre sa fie prezentate inca o data intr-un mod deformat si partinitor, de catre cei care nu au primit inca initierile si pregatirea in plan interior – si care sunt necesare pentru a putea transmite informatiile noastre – ar creste foarte mult. De asemenea, ar fi o invitatie pentru cei care au ca scop denaturarea invataturilor noastre si inlocuirea lor cu informatii false – asa cum au mai facut-o, in mod constient, si in trecut. Iata motivul pentru care nu mai exista invataturile noastre originale; ele sunt denaturate, iar si iar, de catre cei care nu au claritatea sau integritatea ceruta de asemenea invataturi. Cu siguranta, nu mai dorim ca acest lucru sa se intample din nou.

 Daca se permite ca invataturile noastre ce cuprind constiinta lemuriana – provenite, initial, din Sursa Divina – sa fie prezentate de prea multi oameni, ar putea fi din nou deformate, in special de catre cei care doresc, pur si simplu, sa profite de un subiect devenit popular. Acest lucru ar provoca multa confuzie in inimile si in sufletul celor la care am dori sa ajungem si care incearca, in mod real, sa ajunga la noi.

Acesta este motivul pentru care, pe durata unei perioade inca nedeterminate, ne limitam la Aurelia, cu care avem o “intelegere dinainte de nastere” in acest sens.

 Cei care nu au o pregatire corespunzatoare pentru a primi mesaje, si carora nu li se cere in mod special sa o faca – cu exceptia mesajelor acazionale transmise unor grupuri mici, sau pentru a oferi alinare cuiva care are nevoie de ajutor – pot reprezenta doar o iluzie, deoarece eu nu sunt intotdeauna prezent. Si daca sunt prezent, aceasta nu inseamna ca intotdeauna este momentul potrivit ca sa transmit un mesaj. Nu dorim ca inimile celor care ne pot auzi sa fie contactate de altceva decat de energiile lemuriene de cea mai inalta integritate si, bineinteles, nu de cele ce se ascund sub “masca” lui Ahnahmar sau a mea, ori a altora din Telos.

 Exista unele persoane care mi-au folosit poza si au scris sloganuri publicitare in numele meu, pentru a-si promova produsele. Trebuie sa stiti, dragii mei, ca nu particip la astfel de actiuni si ca nu sunt, cu siguranta, un agent de vanzari – in special pentru cei lipsiti de integritate.

Toate mesajele transmise prin intermediul medium-urilor care nu sunt autentice au o vibratie de interes personal si pot deveni capcane spirituale. Fiti atenti, prieteni, ca multi dintre cei care au contribuit la distrugerea ambelor continente mai sunt inca in trup in momentul actual - si multi dintre ei sunt hotarati sa impiedice revarsarea Luminii. De asemenea, ei doresc sa opreasca, prin orice mijloc posibil, iesirea la suprafata a lemurienilor. Deseori, acesti falsi mesageri se vor deghiza in mesageri ai Luminii care va vin in ajutor si va fac tot felul de oferte imbietoare. Va cer sa nu va lasati pacaliti si sa verficati intotdeauna, cu discernamant, ce va spune inima.

 De data aceasta, prieteni, miza este prea mare – atat pentru planeta, cat si pentru evolutia voastra personala. Fiti atenti ca, intr-un fel sau altul, va veti confrunta cu teste de discernamant. Nu cadeti prada posturii de victima. Deveniti stapanii puterilor voastre Divine, ca adevarati maestri.

 Vreau sa va spun ca imi face intotdeauna placere sa ma conectez si sa vorbesc cu voi direct, in propria voastra inima. Totodata, este o incantare sa aduc cate un mesaj ocazional cuiva, sau unor grupuri mici, in care unul dintre participanti se poate acorda la ceea ce doresc sa transmit. Uneori sunt prezent in adunarile voastre si va transmit energia si iubirea mea tuturor, dar raman tacut si neobservat. Pentru noi, energia pe care o aducem este deseori mai importanta pentru transformarea voastra, decat cuvintele. De multe ori, cuvintele pot limita. Va cer sa primiti si sa pastrati in suflet aceste momente pretioase si sa tineti ceea ce vi se transmite, adanc in inimile voastre. Nu trebuie sa faceti public prin Internet, sau in alta parte, tot ceea ce primiti direct de la noi. De cele mai multe ori, ceea ce se transmite este important pentru cei prezenti si li se potriveste doar lor, in acel moment – nefiind destinat publicului larg.

 De asemenea, vreau sa adaug, ca in Telos eu sunt singurul care m-am oferit voluntar pentru a ma adresa publicului. Ceilalti, in special Ahnahmar, nu au hotarat inca sa o faca, deoarece, pur si simplu, pentru ei nu a sosit momentul. Ahnahmar nu doreste deocamdata sa-si “comercializeze” fotografia sau sa iasa in public, exceptie facand mesajele ocazionale pentru Aurelia, iubita inimii lui, si pentru cartile ei.

 Nici eu, nici Ahnahmar nu suntem, cu siguranta, interesati sa transmitem mesaje prin intermediul celor care nu-si traiesc vietile conform integritatii si transparentei vibratiei lemuriene. Suntem fericiti sa va oferim mesaje personale, atunci cand inima voastra se acorda cu a noastra, in timpul meditatiilor. Este important sa discerneti cand pot fi impartasite aceste mesaje celorlalti – si cand nu.

 Toate mesajele din partea noastra si a altor fiinte din taramurile de lumina contin permanent repere de intelepciune pe care trebuie sa le adoptati pentru evolutia voastra si care va arata urmatoarea etapa din calea proprie spre realizarea de sine. Intotdeauna, este mai important sa integrati complet ceea ce ati primit deja, decat sa tot cautati urmatorul mesaj si apoi pe urmatorul, doar pentru a acumula mai multa informatie pe care sa o stocati in corpul vostru mental.

Daca nu integrati in constiinta voastra ceea ce ati primit deja, adunati multe informatii in minte – lucru care nu este intotdeauna in interesul vostru.

 Inima Lemuriei salasluieste in fiecare dintre voi – chiar daca o recunoasteti sau nu. Misiunea noastra sacra este ca, impreuna cu Aurelia Louise Jones si cu cei care lucreaza alaturi de ea, sa va ajutam sa va treziti inca o data la plenitudinea divinitatii voastre si la sacralitatea propriului drum.

 Disponibilitatea de a va deschide in fata energiilor care pot sa va dezvolte intelegerea nu ar trebui niciodata sa fie amenintata de sentimente de nesiguranta in ceea ce priveste sursa acestor energii. Prin urmare, vom continua sa va amintim ca ceea ce auziti si cititi sa fie “filtrat de clopotelul adevarului din inimile voastre”. Deoarece aici, doar aici, se regaseste autenticitatea.

Doar cu inimile voastre puteti discerne dintre multele vibratii ale Divinitatii si sa determinati care este cea mai potrivita pentru voi, in momentul respectiv.
Nu ezitati niciodata sa ne intrebati in inimile voastre.
Va vom raspunde intotdeauna. 
Eu sunt Adama, profesor al omenirii.


                             Cuprins
                Dedicatie………
                Cuvantul autorului………
                Salutul din partea lui Adama………

                PARTEA I
                Legatura noastra lemuriana………
1.     Despre Muntele Shasta…………
2.     Lemuria, origini si scurt istoric…..…
                Deschidere catre Inima Lemuriei…….
                Vindecarea si stergerea unor vechi
                Inregistrari lemuriene…………
3.      Noua Lemurie……………
               Suntem o mare familie………

                 PARTEA A II – A
                 Mesaje de la Adama,Inalt Preot al Telosolui
4.      Guvernul Telosului…………
             Orasul Telos…………
             Aspectul fizic al telosienilor………
             Celebrarea sarbatorilor………
             Locuim in case circulare………
             Tunelele din interiorul Pamantului………
             Shambala si rolul ei…………
             Locuitorii din interiorul Pamantului………
            Alte orase ale retelei Agartha………
5.     Noutati despre iesirea noastra la suprafata in anul 2004…
6.     Codul de intrare in Telos………
7.     Copii din Telos…………
           Viitorul copiilor nostri……
           A creste in Telos………
8.     Temple ale uniunii……
           Casatoriile in Telos……
           Relatiile si sexualitatea in Telos……
9.     Animalele din Telos………
10.   Intrebari si raspunsuri………
           Interventii din partea altor rase……
           Cercurile din lanurile de grau(crop-circles)…......
           Cristale…………
           Pazitorii intrarilor si ai portilor……
11.   Ne-am facut corpurile nemuritoare………
           Corpul, oglinda constiintei……
           Ridicarea nivelului constintei……
12.   Cea de-a cincea dimensiune asteapta sa va intoarceti……
           Pastrati pacea in inima voastra(Galatia)……
13.   Marele Templu de Jad……

PARTEA A III – A
Mesaje de la diferite fiinte
14.   El Morya……
          A-ti trai viata pe “pilot automat”……
          A inceput instalarea starii Christice pe planeta noastra……
15.   Mesaje de la Arborii Redwood……
16.   Telos, o biblioteca vie…
          Cuvinte de incheiere din partea lui Adama…...
          A transmite mesajele lui Adama……

EDITURA FOR YOU
BUCURESTI, str. Hagi Ghita nr. 58, sector 1
Tel/fax, 021/6656223; 0311001455
Telefon mobil 0744352963, 0724212690
e-mail: monica.visan@b.astral.ro,
editura_foryou@yahoo.com. monica.visan@gmail.com
site http://www editura-foryou.ro

Imprimarea s-a facut la tipografia Excelsior Trade
Director general: Marcel Descultu. Tel.:0723.292.510
Sef de productie : Laurentiu Pirjol. Tel.:0724.564.685
Adresa: Calea Plevnei nr.204-206, sector 6, Bucuresti



Aurelia Louise Jones


Lumuria mai exista chiar si in zilele noastre, in frecventa celei de a cincea dimensiuni. Dar inca nu este evidenta pentru vederea si perceptia voastra tridimensionala.
   -   Adama

 Sunteti angajati acum in cea mai mare dintre aventuri – inaltarea voastra intr-o dimensiune superioara. Anticipam ca invataturile noastre vor traversa Pamantul in lung si lat, pentru a-i ajuta pe toti cei care sunt in legatura cu noi, in calatoria lor spre libertate spirituala.

 Iesirea noastra la suprafata pentru a ne uni din nou cu voi va fi “Marea intalnire” pe care ati asteptat-o in multe secole de separare fizica intre noi. Va vom invata cum sa puneti, cu usurinta si eleganta, bazele unei permanente epoci de aur, caracterizata prin iluminare, iubire, pace, frumusete si prosperitate pentru intreaga omenire care hotaraste sa ramana aici.

 Ne dorim foarte mult sa fim cu voi intr-un mod mai palpabil, la fel cum si voi doriti acelasi lucru, deoarece suntem o singura familie. Impreuna ne vom bucura de faptul a fi din nou alaturi.
Eu sunt Adama, Inalt Preot al Telosului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu